Twitter a my

20 Feb

Opět nějaké novinky. Tento týden dokončujeme přípravy na otevření krámku. Zdeněk (náš řezník v obchodě), bude průběžně zasílat ceníky na maso. Bouráme zkušebně co nám chodí abychom mohli udělat ceník, ale trvá nám to. Zvířata z venkovních chovů mají různé váhy, a každé plemeno je jiné (velikost jednotlivých částí), takže je to o dost komplikovanější než masová produkce, kde každý kus (nasnáším tohle slovo) je stejný.. takže prosím posečkejte, průběžně budeme zasílat – prosím pište na info@trms.cz. Také zkoušíme nové produkty, naše první sausages – syrové klobásy jsou fakt dobré (zazdilo to moji dietu, opečené s vajičkem a toastem ráno k snídani to bohužel překonalo mojí muesli dietu). Vepřové už máme ale ostatní bude během 14 dnů. Budu teď tweetovat novinky, prosím přidejte si nás – @RealMeatSociety. O víkednu jsem dělala paštiku.. dodám recept, ale teď nechávám testovat.. Apropó .. kdo je z Prahy, navrhuji podobně jako Paul udělal s klobásama.. uvítám komentáře, takže pište, kdo má zájem ochutnávat domluvíme se na předání a fakt ocením komentáře. Budu informovat na twitteru jak něco bude a můžeme ochutnávat a předat si názory. Přidávám foto klobásy.. fakt dobrá, přeštická :-))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: